Seniorlån - All information om Seniorlån
Seniorlån - Lars Sahlbergs Diversehandel

Seniorlån hos Lars Sahlbergs Diversehandel i Bjärtrå

I Bjärtrå finns endast en bank som kan erbjuda seniorlån nämligen Lars Sahlbergs Diversehandel. Då både typen av lån för seniorer och kostnaden för seniorlånet varierar mellan långivarna kan det vara bra att undersöka med fler som tillhandahåller seniorlån från andra orter än Bjärtrå i Ångermanland.

Eftersom kostnaden och räntan på seniorlånet kan variera mycket och storleken på ort oftast inte spelar någon roll ska du naturligtvis alltid kontakta en lokal bank eller långivare i där du bor. Då det inte finns många fler som håller på med seniorlån förutom Lars Sahlbergs Diversehandel i Bjärtrå kan det vara bra att höra med någon ytterligare kreditgivare gällande seniorlånet från en annan ort men du ska naturligtvis alltid kolla med Lars Sahlbergs Diversehandel först då de kanske har det bästa seniorlånet eller banklånet och dessutom stödjer du då det lokala näringslivet.
Enklast kan du komma i kontakt med Lars Sahlbergs Diversehandel för att diskutera seniorlån eller annat typ av lån enligt nedan:


Lars Sahlbergs Diversehandel

Strinne 305

872 96 Bjärtrå

061252009