Seniorlån - All information om Seniorlån
Seniorlån i Sundsvall

Seniorlån i Sundsvall

Totalt finns det 7 långivare som erbjuder seniorlån i Sundsvall och många av dessa banker har flera olika typer av alternativ till seniorlånen så som banklån, huslån. I Sundsvall kan det ibland vara svårt att hitta den som har det bästa seniorlånet och dessutom kan villkoren och räntorna variera en del.

En klar fördel är om du kan få tips av en bankman vilken låneform som är mest förmånlig för era förutsättningar Information, omdöme och rekommendation gällande seniorlånen och långivarna i Sundsvall kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera kreditgivare i Medelpad som tillhandahåller seniorlån och andra lån är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande villkor för seniorlånen men även räntorna och kostnaden efter t.ex. 10 år. Ifall du ringer till någon för att diskutera ett seniorlån bör du veta hur mycket pengar du vill låna och göra en uppskattning hur många år ni vill ha lånet. Bra information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika banker som håller på med seniorlån, bostadslån och huslån.
Enklast att komma i kontakt med en bank som erbjuder seniorlån i Sundsvall är att välja någon av långivarna nedan eller söka vidare på internet:


Tips på bra seniorlån i Sundsvall

ICA Supermarket Esplanad

Esplanaden 5

852 31 Sundsvall

Danske Bank

Centralgatan 9

852 32 Sundsvall

Handelsbanken

Storgatan 15

852 30 Sundsvall


Fl seniorlån i Sundsvall

Handelsbanken

Medborgargatan 28

856 30 Sundsvall

Livförsäkringsbolaget Skandia Ömsesidigt

Storgatan 1

852 30 Sundsvall

Nordea Bank AB

Kyrkogatan 15

852 31 Sundsvall

Energy Technical Services Sweden AB

Gärdevägen 5A

856 50 Sundsvall