Seniorlån - All information om Seniorlån
Seniorlån i Uppsala

Seniorlån i Uppsala

Totalt finns det 6 långivare som erbjuder seniorlån i Uppsala och många av dessa banker har flera olika typer av alternativ till seniorlånen så som banklån, huslån. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta den som har det bästa seniorlånet och dessutom kan villkoren och räntorna variera en del.

En klar fördel är om du kan få tips av en bankman vilken låneform som är mest förmånlig för era förutsättningar Information, omdöme och rekommendation gällande seniorlånen och långivarna i Uppsala kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera kreditgivare i Uppland som tillhandahåller seniorlån och andra lån är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande villkor för seniorlånen men även räntorna och kostnaden efter t.ex. 10 år. Ifall du ringer till någon för att diskutera ett seniorlån bör du veta hur mycket pengar du vill låna och göra en uppskattning hur många år ni vill ha lånet. Bra information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika banker som håller på med seniorlån, bostadslån och huslån.
Enklast att komma i kontakt med en bank som erbjuder seniorlån i Uppsala är att välja någon av långivarna nedan eller söka vidare på internet:


Tips på bra seniorlån i Uppsala

Swedbank

Björkgatan 79

753 23 Uppsala

Exceed VPAB

Östra Ågatan 31

753 22 Uppsala

Nordea Bank AB

Stora Torget 7

753 20 Uppsala


Fl seniorlån i Uppsala

Handelsbanken

Ringgatan 35

752 17 Uppsala

Nordea Bank AB

Dragarbrunnsgatan 49

753 20 Uppsala

Handelsbanken

Dragarbrunnsgatan 40

753 20 Uppsala